Radiofrekventno pomlađivanje lica frakcijiskim sublativom Syneron
Tretman pomlađivanja lica svoju popularnost zahvaljuje izvrsnim rezultatima
Od kad je na tržištu predstavljen koncept sublativne frakcijske aplikacije radiofrekvencije u tretiranju raznih stanja kože, potražnja za tim tretmanom je u stalnom porastu.

Energija se dostavlja u kožu putem malih elektroda na površini kože i čini mikroskopske ulaze na koži za prolaz energije istovremeno štedeći okolnu kožu. Nakon što prođe površinski sloj kože- epidermis kroz mikroskopski ulaz energija se piramidno rasprostranjuje u dubljim strukturama gdje selektivno grije dublje slojeve kože-dermis i tamo vrši svoju zadaću stoga je upravo on odličan izbor u borbi protiv ožiljaka, strija, opuštenosti kože, bora ili pigmentacija.

Tretman pomlađivanja lica svoju popularnost zahvaljuje izvrsnim rezultatima već nakon prvog tretmana, a ono što čini njegovu prednost je brza mogućnost povrataka svakodnevnim aktivnostima.

Često se tretman pomlađivanja lica, ovisno o stanju kože koja se tretira, kombinira s raznim kemijskim „peelinzima“. Crvenilo poslije tretmana traje 2-5 dana i odmah potom su vidljivi i rezultati tretmana.

Tko je kandidat za ovaj tretman?

  • Osobe koje žele odstraniti bore- posebno periokularna regija
  • Osobe sa problemima pigmentacije
  • Osobe sa aknama ili ožiljcima od akni
  • Osobe koje imaju kožu „sa širokim porama“ i žele poboljšati kvalitetu kože

* Disclaimer: Rezultati pomlađivanja lica su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.
 

Galerija

Syneron 1
Syneron 2