Nakon 10 obavljenih operacija, Gianna je zasjala pred kamerama televizije i u prestižnom časopisu Playboy. Pogledajte u što ju je doktor Žgaljardić pretvorio!

Gianna Apostolski je rođena 26.8.1977. u Splitu. Prvi susret sa svjetlima pozornice imala je već kao sedmogodišnja djevojčica nastupivši u zboru Srdelice koji je vodio profesor, skladatelj, dirigent i pjevač Jovica Škaro.
Pjevati nastavlja u kulturno-umjetničkom društvu Mozaik te završava školu pjevanja i ide na brojna natjecanja, među kojima treba izdvojiti Prvi pljesak. Gianna potječe iz glazbene obitelji, njezin otac Đorđe Apostolski također je glazbenik koji iza sebe ima bezbroj LP ploča.
Godine 1995. postaje majka i u potpunosti se posvećuje majčinstvu.
Nakon podulje stanke, 2005. godine postaje vokal ženske skupine Coyote. Slijedi godina napornog rada i svakodnevnih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu. Nastupa i na brojnim festivalima: Mostar, Marko Polo…
Godine 2007. prekida suradnju sa skupinim Coyote. Karijeru nastavlja kao manekenka, voditeljica ”Golih vijesti” i gošća u nekim serijama. Njezin lik popratio je serije Urota, Zabranjena ljubav, Ja Che Guevara… Godine 2009. postaje zvijezda reality showa Farma te se 2011. napokon odlučuje na samostalnu pjevačku karijeru.
U suradnji s uglednim autorom glazbe i stihova Nenom Ninčevićem, aranžerom Franjom Valentićem i profesoricom pjevanja Denis Vasilj snima svoj album prvijenac.

* Disclaimer: Rezultati su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.

Fotografije i video prije operacije


Gianna na slikanju prije operacije


Gianna Apostolski poslije – Playboy