Klinika u Zagrebu


Koncept klinike za uljepšanje u Zagrebu sastoji se u primijeni modernih minimalno invazivnih kirurških tehnika uz korištenje sinergizma kirurgije i laserskih tehnologija, s krajnjim ciljem brzog oporavka i dobivanja željenog estetskog rezultata.

U moderno opremljenim operacijskim dvoranama, monitoriranim sobama za poslijeoperacijski nadzor i s prepoznatljivim stručnim suradnicima izvodimo zahvate koristeći se filozofijom ”manje je više” (“less is more”).

Unutar klinike koriste se i neinvazivne i nekiruške metode pomlađivanja kao što su laserske tehnologije, fileri, kemijski pilinzi i tretmani botulinum toksinom. Neinvazivne metode veoma su korištene nakon kozmetskih zahvata u održavanju efekta dobivenog kirurgijom, ili se primijenjuju kao metode same za sebe kad još nije vrijeme za kirurški zahvat.

Zagreb
Donje Svetice 46c
+385 1 245 0667
+385 1 35 35 344

Klinika u Opatiji


Naša prva klinika za uljepšavanje otvorena je u Opatiji - Villa Elite. 
Prije godinu dana nanovo je obnovljena i opremljena sa najsuvremenijom tehnologijom za postizanje najvišeg nivoa operacijsko kiruške izvedbe uz korištenje zadnje svijetsko dostupne tehnologije laserskih korekcija.

Pioniri smo u Hrvatskoj u primijeni i uvođenju laserske liposukcije na Smartlipu NdYag 1064 nm te Lasermaru 1500 nm. Prvi smo primijenili u uveli na tržište estetske medicine u Hrvatskoj radiofrekvenciju kao metodu u pomlađivanju i oblikovanju tijela.

Opći kirurški zahvati kao što su operacije preponskih i trbšnih kila, te laserske operacije vena, odstranjivanje madeža i kožnih tumora uz patohistološku analizu također se izvode u našim klinikama.

Oporavak nakon zahvata brži je i efikasniji u poznatoj klimatsko medicinsko turističkoj oazi kao što je Opatija, gdje Vam možemo osigurati oporavak i medicinsku njegu u vrhunskim hotelima i apartmanima.

Opatija
Nova cesta 46b
+385 51 271065
+385 51 350 530