Encurve - No1. RF oblikovanje tijela neivazivnom lipolizom
Najnoviji hit u oblikovanju tijela
Encurve je trenutno na tržištu najnapredniji aparat za nekirurško oblikovanje tijela sa najnovijom, daleko naprednijom tehnologijom od svih dosadašnjih. Ponosni smo da je upravo naša klinika dobila prvi takav u Europi.
 

Njegova prednost je kontrolirana dostava energije u potkožne masne stanice putem specifične frekvencije emitirane energije (27.12MHz) koja dovodi do apsorpcije energije i posljedičnog osciliranja masnih stanica što u konačnici dovodi do njihove smrti- pucanja njihovih membrana i oslobađanja staničnih dijelova koji se iz tijela odstranjuju putem mokraće fiziološkim procesima izlučivanja. Prednost navedene frekvencije je u tome što je apsorpcija specifična za masne stanice čime se štiti koža i okolna tkiva kao npr. mišići, a napadaju se masne stanice.
 

Barbara Ljiljak - Miss Universe 2016 na Encurve tretmanu


Osim navedenog, za razliku od ostalih tretmana dostupnih na tržištu, kod Encurve-a postoji ravnomjerni izvor energije koji onda ravnomjerno i jednako djeluje na svaki cm2 tretiranog područja dok ostali ili imaju stacionarne točkaste izvore energije ( pa se najviše energije aplicira u centar tretiranog područja, a pada kako se odmiče od centra akcije) ili se neravnomjerno miču nad tretiranim područjem što također rezultira neravnomjernom raspodjelom energije i posljedično neravnomjernim rezultatom.

Također, grijanje tkiva kao posljedicu ima za stvaranje novog kolagena što dovodi do zatezanja kože što čini ovaj tretman nezamjenjivim saveznikom u oblikovanju tijela!

Kome je namjenjen ovaj tretman?


Ovaj tretman namijenjen je svima koji se bore za neželjenim masnim naslagama. Također preporuča se tijekom faza mršavljenja i gubitka tjelesne težine kod osoba koji su u programu mršavljenja. Ne samo kako bi im pomoglo u borbi protiv suvišnih kilograma nego također ima za cilj zatezanje kože kako ne bi došlo do zaostajanja viška kože nakon gubitka tjelesne težine.

Provjerite i Vi zašto je upravo Encurve hit u oblikovanju tijela!

* Disclaimer: Rezultati su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.

Prezentacije


Rezultate tretmana pogledajte ovdje.

Prezentaciju o pripremi za tretman preuzmite ovdje.

Prezentaciju o tretmanu preuzmite ovdje.

Stručni članci o tretmanu


The combination of noncontact apoptosis-inducing radiofrequency and extracorporeal shock wave therapy achieved significant waist circumferential reduction: A pilot study 

Impact of Contactless Apoptosis-inducing RF on Temperature of Human Skin Surface and Subcutaneous layer as well as porcine Histology: A pilot Study

Lutronic unveils enCurve™, its non-contact and selective radiofrequency technology for the treatment of adipocytes

Lutronic's encurve

Regulacije


EC certifikat
Upute za uporabu

Brošure


Brošura 1
Brošura 2
Brošura 3
Brošura 4
Brošura 5

Video

* Disclaimer: Rezultati su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.
 

Galerija slika